NOI Media Print - Albume de arta si arhitectura, albume despre Romania

English (United Kingdom)

Romania Interbelica


Elle, martie 2004
„O carte de care oricine se va indragosti fara scapare! Indata ce-o deschizi, te trezesti intr-o lume fascinanta: zeci de imagini, vag familiare si totusi greu de recunoscut, te poarta prin orase, sate, statiuni, in care oamenii timpului isi duc zilele de parca ar fi eterni. Nimic din viata tihnita a romanilor din perioada interbelica nu pare sa prevesteasca dezastrul care avea sa urmeze.”

Domus - nr.2, februarie 2004
„...un elegant album fotografic de restituire a valorilor nationale din epoci trecute. Perioada dintre cele doua razboaie mondiale, atat de densa in evenimente, epoca de glorie a Romaniei Mari, etapa etalon in devenirea neamului, este readusa in memoria afectiva printr-o suita remarcabila de fotografii. (...) Editura NOI Media Print continua cu acest album programul sau de restituire a valorilor nationale intr-o prezentare, ca de fiecare data, de exceptie.” (Valentin Tanase)

Romania Libera, 12 Februarie 2004
„Un splendid album de fotografii, intitulat “Romania interbelica. Intebellum Romania” a publicat recent editura Noi Media Print. Albumul (...) un fel de istorie concentrata, in date statistice si evenimente din epoca dintre primul si al doilea razboi mondial, adica exact perioada cea mai infloritoare si cea mai europeana din istoria zbuciumata a Romaniei.
O lume altfel pierduta izvoraste din aceasta exceptionala lucrare, document in acelasi timp, dar si pretext pentru visare sau proiect, pe care v-o recomandam cu caldura.” (Nicolae Prelipceanu)

Observator Cultural - nr.207, 10-16 februarie 2004
"Romania interbelica/Interbellum Romania este titlul unui aspectuos album de fotografii publicat recent de catre Editura NOI Media Print. (…) In ansamblu - o imagine mozaicata si expresiva a unei perioade care nu inceteaza sa fascineze si sa trezeasca nostalgii...(Ion Bogdan Lefter)

Ziarul de Duminica, 6 februarie 2004
"Un text succint, laconic, concentrat statistic si rece al istoricului Matei Cazacu deschide extraordinarul album Romania interbelica; Editura NOI Media Print. (...) aproape fiecare imagine este o calatorie nostalgica intr-un trecut necunoscut acelor generatii carora le-a fost interzisa apropierea de propriile radacini.(...) Desi cele mai multe dintre peisajele citadine ori rurale au disparut, ele continua sa vorbeasca intens despre o normalitate pe care ar trebui s-o redobandim." (Stelian Turlea)

Ziua, 16 ianuarie 2004
“In conditii grafice deosebite, editura NOI Media Print a lansat pe piata un nou album, intitulat “Romania Interbelica”, realizat de catre Matei Cazacu…" (Luana Duschka)

Adevarul, 27 ianuarie 2004
„Poate ca nu e bine sa idealizam Romania interbelica, asa cum suntem tentati de la un timp, gratie catorva carti dedicate acestui subiect. Dar cum poti sa ignori aerul de prosperitate respirat de imaginile luate atunci de fotografi amatori sau profesionisti si ajunse la noi? Iar cand ele sunt stranse intr-un album aparut in excelente conditii grafice, asa cum este cel editat recent de NOI Media Print, impresia pe care o lasa este a unei normalitati, a unei coerente in dezvoltare, inlocuita astazi de haos...” (Cristina Modreanu)

Sapte Seri, 15-21 ianuarie 2004
Editura NOI Media Print a lansat pe piata un album exceptional intitulat „Romania Interbelica”. Cele aproape 130 de pagini cuprind fotografii inedite (alb-negru si sepia) care ilustreaza atmosfera anilor interbelici de la noi din tara – de la viata la oras si sat pana la turism, agricultura si industrie. Textul albumului este semnat de Matei Cazacu, iar fotografiile au fost culese din baza de date a editurii NOI Media Print, din cateva colectii particulare si din colectiile Bibliotecii Academiei Romane si ale fundatiei Artexpo.

PRO TV Magazin, 30 ian. – 05 feb. 2004
„Elegantul album reconstituie, cu ajutorul unor imagini alb-negru si sepia cu adevarat exceptionale, imaginea unei Romanii fascinante, la confluenta dintre modernitate si pitoresc. O lume pierduta – s-ar zice – daca nu cumva, cu tot ceea ce avea ea bun si rau, se regaseste permanent in fiecare dintre romanii de azi, cu complexele si aspiratiile lor, cu frustrarile si bucuriile lor cotidiene.” (Dan Silviu Boerescu)

Cos de cumparaturi

Afisare lista
Lista este goala

Logare utilizator


Selector moneda

Filtru autori

Ultimele adaugari

49.00 LEI

89.00 LEI

45.00 LEI

visamastercard

Contact

adresa-icon Noi Media Print SA
Strada Tokyo nr.1
011765 Bucuresti, Sector 1
Romania
+40(21)222-0734
+40(21)222-0776
+40(21)222-0786 
email-icon office [at] nmp.ro
vanzari [at] nmp.ro