NOI Media Print - Albume de arta si arhitectura, albume despre Romania

English (United Kingdom)

Bucatele noastre


Capital, 06 decembrie 2009
Sambata, 05 decembrie 2009, mult indragitul bucatar Horia Virlan si-a lansat cartea „Bucatele noastre”, in incinta hipermarketului REAL Vitan.Evenimentul s-a bucurat de prezenta numeroasa a fanilor, veniti cu mic cu mare sa obtina cartea impreuna cu dedicatia autorului.
Maestrul, vizibil emotionat de multime, a declarat ca este foarte multumit de rezultat, ca si-a dorit o carte de bucate cu retete si ingrediente traditionale, structurandu-si astfel cartea in 4 capitole, cate unul pentru fiecare sezon, incluzand si retete de post.
„Aceasta carte se adreseaza atat cunoscatorilor bucatariei, dar si celor pasionati si dornici sa afle mai multe despre aceasta arta”, a declarat Horia Virlan.
Lansarea cartii a fost programata la inceputul lunii decembrie, astfel incat cei care doresc sa ofere un cadou deosebit celor dragi, pasionati de gastronomie, sa profite de aceasta ocazie.
Cartea este presarata cu multe fotografii, fiecare reteta fiind asezonata cu apetisanta imagine a preparatului.
La finalul discursului, autorul a multumit partenerilor, urand celor prezenti un sfarsit de an bun si a continuat cu o sesiune ampla de autografe.

Jurnalul National, 10 decembrie 2009
"...Cum să fie tăiate carnea (sau ce foloseşti!), legumele, când să adaugi condimentele. Cât timp mai trebuie să stea mâncarea după ce adaugi verdeaţa etc. Ce vin trebuie să bei pentru fiecare fel de mâncare, ce culoare să aibă acesta, la ce temperatură este ideal să-l bei. Apoi este foarte importantă compania celor alături de care mănânci. Da! Totul se complică! Aici intervin profesioniştii, mai bine zis, cărţile de bucate scrise de ei. Una dintre ultimele apariţii editoriale este volumul "Bucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai puţin româneşti", al carismaticului Horia Vîrlan, maestru în arta culinară şi gazda unei emisiuni tv.
Cartea se recomandă de la sine atât începătorilor în ale bucătăriei, cât şi celor mai pretenţioşi gurmanzi, care vor găsi în ea combinaţii inedite, dar şi multe secrete. "Aş vrea doar să vă trag de mânecă şi să vă fac atenţi asupra faptului că aici, în această carte, este imposibil să nu găsiţi reţeta care să vă placă, reţeta care să dea gust şi savoare unui moment al zilei sau al anului, unui moment important din viaţa dumneavoastră. «Bucatele noastre» sunt, deopotrivă, ale lui Horia Vîrlan şi ale fiecăruia dintre noi", scrie la începutul cărţii Simona Lazăr, editorul Jurnalului de bucătărie..." (Maria Belu-Burtea)

Monitorul de Suceava
În zona de Gastronomie a Hipermaketului Real Suceava a fost ieri multă agitaţie. Zeci de suceveni au participat la spectacolul culinar oferit de maestrul bucătar Horia Vîrlan, „şcolit” la Cleveland Community College din SUA, dar şi în Anglia şi Ungaria, unde a lucrat mai mulţi ani. 
Spectacolul culinar de la Real, oferit de maestrul Horia Vârlan, a durat câteva ore, timp în care sucevenii au luat parte la şase sesiuni de gătit, iar în pauzele dintre acestea invitatul a oferit autografe pe cartea lansată în luna decembrie a anului trecut, în exclusivitate în reţeaua Real, „Bucatele noastre. Carte de preparate mai mult sau mai puţin româneşti”. 
Despre bucătăria românească, Horia Vîrlan a spus că este „o bucătărie bogată, diversă. Ce mănâncă un lipovean nu mănâncă unul din Maramureş sau ce mănâncă unul din Vaslui nu mănâncă ăla din Timişoara...”. (Daniela Micutariu)

Salut Magazin
Totodata, simpaticul bucatar Horia Varlan si-a relansat carteaBucatele noastre. Carte cu preparate mai mult sau mai putin romanesti!” la cererea publicului iubitor de astfel de publicatii.  Fanii emisiunilor pe care acesta le realizeaza la Prima Tv, si nu numai, il pot intalni pentru o sesiune de autografe la Bucuresti in data de 27 februarie de la ora 16:00 la Magazinul Diverta (Mall Vitan) dar si duminica 28 februarie in Cora Pantelimon, de la aceeasi ora. Iesenii se pot intalni cu Horia Varlan sambata 13 martie de la ora 16:00 la Librariile Alexandria, prilej pentru a-si achizitiona noua sa carte de succes." 

PROTV Magazin, 05 decembrie 2009
Maestrul bucătar de la “Cireaşa de pe tort”, Horia Vîrlan, şi-a lansat cartea de bucate româneşti, preparate în stil propriu. 
"Cartea ţine cont, pe cît se poate, de dieta secolului XXI, şi este împărţită în patru capitole, fiecărui capitol corespunzîndu-i un anotimp. Ineditul acestei cărţi constă in prezentarea preparatelor şi in faptul că voi propune, la sfîrşitul fiecărui capitol, cîteva liste de meniu pentru evenimentele care se sărbătoresc în perioada respectiva", a spus vedeta Prima TV.


Ziarul de Iasi, 10 martie 2010
Sambata, 13 martie 2010, incepand cu orele 16.00 la libraria Alexandria Iasi (Bld. Stefan cel Mare nr. 5) va avea loc o sesiune de autografe sustinuta de maestrul bucatar Horia Varlan cu ocazia lansarii cartii sale,"Bucatele noastre". Cartea, care se bucura de un real succes de vanzari, prezinta sute de retete culinare "mai mult sau mai putin romanesti", pe care Horia le-a cules in timpul calatoriilor prin tara, unele preluate din caietele de bucate ale bunicii sau furate de la cate o gospodina priceputa, dar toate testate de el in bucatarie. Marea majoritate a preparatelor propuse au suferit modificari in ceea ce priveste componenta ingredientelor si a tehnicilor culinare. Maestrul Horia Varlan este cunoscut marelui public din emisiunile tv "Cireasa de pe tort" si "Uite cine gateste!".

Cos de cumparaturi

Afisare lista
Lista este goala

Logare utilizator


Selector moneda

Filtru autori

Ultimele adaugari

49.00 LEI

89.00 LEI

45.00 LEI

visamastercard

Contact

adresa-icon Noi Media Print SA
Strada Tokyo nr.1
011765 Bucuresti, Sector 1
Romania
+40(21)222-0734
+40(21)222-0776
+40(21)222-0786 
email-icon office [at] nmp.ro
vanzari [at] nmp.ro