NOI Media Print - Albume de arta si arhitectura, albume despre Romania

English (United Kingdom)

Biserici Fortificate ale Sasilor din Transilvania


Ziua, 14 septembrie 2006
"Dr.Ioan Marian Tiplic este autorul unei serioase si documentate lucrari de istorie a civilizatiei sasilor transilvaneni, aparuta in conditii grafice deosebite, impreuna cu o ampla selectie de imagini, la Editura Noi Media Print. Lansarea volumului "Biserici fortificate ale sasilor din Transilvania" este programata la orele 17.00, in aceasta dupa-amiaza (14 septembrie), la NOI Art Cafe din Bucuresti. Si-au anuntat prezenta alaturi de autor, ministrul Culturii, secretarul de stat din cadrul aceleiasi institutii si alte personalitati culturale si politice." (L.I.)

Domus - nr.4, 4 aprilie 2004
“Fidela programului sau de a reintroduce in circuitul cultural valori ale epocilor trecute, editura NOI Media Print propune prin noua sa aparitie o incursiune fascinanta si captivanta in universul culturii si civilizatiei de sorginte germanica din spatiul romanesc...”

Ziarul de Duminica, 26 martie 2004
“…un admirabil album publicat de editura NOI Media Print, cu texte de punere in tema semnate de doi remarcabili arhitecti: Augustin Ioan si Hanna Derer.” (Stelian Turlea)

PRO TV Magazin, 27 februarie 2004
" Sasii din Transilvania au lasat in urma lor o sumedenie de bijuterii arhitecturale, situri fortificate, iar aceasta mostenire istorica face regiunea unica in spatiul sud-est european. (...) Textele introductive ale superbei editii (Ed. NOI Media Print) sunt semnate de Augustin Ioan si Hanna Derer, iar explicatiile fotografiilor de Mihaela Dimbean si Dana Voiculescu."

Ziua, 20 februarie 2004
„Cea mai recenta publicatie a Editurii NOI Media Print este un elegant si bine documentat album cu si despre bisericile fortificate ale sasilor din Ardeal.(...) Lucrarea arhitectilor Hanna Derer si Augustin Ioan puncteaza toate aspectele legate de traiul si obiceiurile sasilor din Ardeal, cu legendele si binefacerile lor, particularitatile arhtecturale si strategiile de care tineau seama. Celor care nu au ajuns sa strabata cu proprii pasi aceste meleaguri incarcate de istorie, le sugeram sa rasfoiasca acest album si, mai mult ca sigur, vor dori sa le vada in realitate.” (Luana Duschka)

Cos de cumparaturi

Afisare lista
Lista este goala

Logare utilizator


Selector moneda

Filtru autori

Ultimele adaugari

49.00 LEI

89.00 LEI

45.00 LEI

visamastercard

Contact

adresa-icon Noi Media Print SA
Strada Tokyo nr.1
011765 Bucuresti, Sector 1
Romania
+40(21)222-0734
+40(21)222-0776
+40(21)222-0786 
email-icon office [at] nmp.ro
vanzari [at] nmp.ro